Fejsbuk prvo nije hteo da ga zaposli, a onda je morao da mu plati 4 milijarde dolara

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Mar.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk prvo nije hteo da ga zaposli, a onda je morao da mu plati 4 milijarde dolara

Nikad ne znaš šta može da ti se desi ukoliko ne prestaneš da se trudiš, stoji kao lajt-motiv na početku ove priče.

Junak ove priče, Brajan, se u poslednje vreme osećao potpuno isceđeno. Prošlo je dve godine od kako je prestao da radi u „Jahuu“, gde je bio zaposlen 11 godina. Stalno je pokušavao da nađe posao u srodnim firmama u Silikonskoj dolini, ali je odbijen i u „Fejsbuku“ i u „Tviteru“. Imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << utisak kao da je svojim četrdesetim zauvek izbačen iz posla.

Optimizam i dostojanstvo ga nisu napuštali ni nakon brojnih poraza na poslovima za koje aplicirao. „Ovo je bila sjajna prilika za neka nova poznanstva sa fenomenalnim ljudima. Unapred se radujem novoj avanturi“, napisao je Brajan.

Facebook turned me down. It was a great opportunity to connect with some fantastic people. Looking forward to life's next adventure.

— Brian Acton (@brianacton) August 3, 2009

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.