Fejsbuk predstavlja elektronsku poštu?

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk predstavlja elektronsku poštu?

Fejsbuk je medijima poslao pozivnice za događaj na kojem će predstaviti novu uslugu, a oni koji prate društvene medije kažu da se radi o usluzi elektronske pošte.

Fejsbukova pozivnica koju su poslali medijima dizajnirana je u obliku koverte, a na sebi ima ikone koje prikazuju razgovor ili razmenu poruka.

Još od februara kruže glasine da Fejsbuk razvija uslugu elektroničke pošte baziranoj na internetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što liči na poznate servise Hotmail, Yahoo Mail i Gmail.

A ko te tračeve povežemo sa izgledom pozivnice, vrlo je izvesno da bi baš ta usluga mogla da bude predstavljena u ponedjeljak 15. novembra. Fejsbukov mejl bi trebalo da ima sve funkcije sličnih vodećih servisa, a nosio bi domen @facebook.com. Nagađa se da će mu ime biti Titan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk sprema konkurenciju Gmeilu?

Izvor: S media, 13.Nov.2010, 12:53

Fejsbuk je poslao medijima pozivnice za događaj na kojem će predstaviti novu uslugu, a blogovi koji prate društvene medije nagađaju da se radi o usluzi elektronske pošte...Fejsbukova pozivnica za medije je dizajnirana u obliku poštanske koverte i ima ikone koje prikazuju razgovor ili razmenu poruka....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.