Fejsbuk sprema konkurenciju Gmeilu?

Izvor: S media, 13.Nov.2010, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk sprema konkurenciju Gmeilu?

Fejsbuk je poslao medijima pozivnice za događaj na kojem će predstaviti novu uslugu, a blogovi koji prate društvene medije nagađaju da se radi o usluzi elektronske pošte.

Fejsbukova pozivnica za medije je dizajnirana u obliku poštanske koverte i ima ikone koje prikazuju razgovor ili razmenu poruka. Od skoro kruže glasine da Fejsbuk radi na usluzi elektronske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pošte baziranoj na internetu, nečem sasvim sličnom poznatim nam servisima Hotmeil, Jahu Meil i Gmeil. Spoje li se te glasine s izgledom pozivnice, čini se logičnim da bi upravo ta usluga mogla biti predstavljena u ponedjeljak 15. novembra.

Nagađa se da će ime Fejsbukove usluge elektronske pošte biti Titan. Gugl je s Gmeilom postavio prilično visoke standarde po pitanju internetski bazirane usluge elektronske pošte i Fejsbuk bi morao da napravi nešto revolucionarno da natera korisnike Gmeila na promenu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.