Fejsbuk pesnički festival između 15. i 17. aprila

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk pesnički festival između 15. i 17. aprila

Sedmi Evropski Fejsbuk pesnički festival biće održan od 15. do 17. aprila na Novosadskom sajmu, u okviru 22. Međunarodnog Salona knjiga, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma.
Organizatori pozivaju pesnike iz Evrope i celog sveta da uzmu učešće slanjem neobjavljene pesme na maternjem jeziku i time steknu mogućnost da govore svoje stihove na novosadskom Salonu knjige, sretnu svoje Fejsbuk prijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pesnike i upoznaju nove iz raznih gradova i država, osvoje nagradu – objavljivanje zbirke pesama, učestvuju na festivalu putem Fejsbuka, ako su sprečeni da dođu u Novi Sad i da njihova pesma bude objavljena u zbornicima.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk pesnički festival između 15. i 17. aprila

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016

Sedmi Evropski Fejsbuk pesnički festival biće održan od 15. do 17. aprila na Novosadskom sajmu, u okviru 22. Međunarodnog Salona knjiga, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma...Organizatori pozivaju pesnike iz Evrope i celog sveta da uzmu učešće slanjem neobjavljene pesme...

Nastavak na Scandal.rs...

Fejsbuk pesnički festival od 15. aprila na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2016

Sedmi Evropski Fejsbuk pesnički festival održaće se od 15. do 17. aprila na Novosadskom sajmu, u okviru 22. Međunarodnog Salona knjiga, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma...Organizatori pozivaju pesnike iz Evrope i celog sveta da uzmu učešće slanjem neobjavljene pesme...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.