Facebookov Wi-Fi tragač postao dostupan svim korisnicima

Izvor: B92, 01.Jul.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebookov Wi-Fi tragač postao dostupan svim korisnicima

Krajem prošle godine, Facebook je objavio dodatak koji korisnicima pomaže u pronalaženju besplatnih javnih Wi-Fi konekcije, a sada je objavio da je Wi-Fi tragač postao globalno dostupan.

"Danas počinjemo da objavljujemo 'Find Wi-Fi' svuda u svetu, za Android i iPhone. Lansirali smo 'Find Wi-Fi' u nekoliko zemalja prošle godine i otkrili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << servis od pomoći ljudima koji putuju ili su stalno u pokretu. 'Find Wi-Fi' pomaže u lociranju dostupnih Wi-Fi hot spotova", ističe Facebook.

A sve što korisnici treba da urade je da kliknu na "More" tab kada su ulogovani na Facebook, potom da nađu opciju 'Find Wi-Fi', nakon čega će moći da lociraju obližnje Wi-Fi hotspotove.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Facebook pomaže pronaći besplatni wi-fi

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Jul.2017, 08:16

LONDON - U najnovijem ažuriranju svojih mobilnih aplikacija za Android i iOS Facebook je svim svojim korisnicima omogućio korištenje opcije koju testira već više od pola godine – traženje besplatnih Wi-Fi pristupnih točki u njihovoj blizini. ..Opcija "Find Wi-Fi" do sada je bila dostupna samo...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.