Facebook uveo alatku za prevođenje vaših postova na bilo koji jezik

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Jul.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook uveo alatku za prevođenje vaših postova na bilo koji jezik

Kako bi pomogao svojim korisnicima da dođu do što većeg broja korisnika na globalnom nivou, Facebook je aktivirao alatku koja vaše postove prevodi na druge jezike.
Kada otkucate svoj post na FB stranici u padajućoj listi izaberite jezik na koji želite da vam se prevede. Dostupna za stranice, ali uskoro i globalnom individualnim korisnicima.

Facebook će automatski prevoditi vaš post, ali imate i >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << opciju da sami doradite prevod, ukoliko koristite slengove ili mislite da prevod nije odgovarajuć.
Prevedeni postovi se neće prikazivati svim vašim pratiocima, nego onima kojima je određen jezik označen kao default ili često pišu na određenom jeziku. Facebook će unapređivati ovu funkciju, da ne bi dobijali postove koji su prevedeni kao u Google translate.
Izvor: thenextweb.com
Foto: pixabay.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.