Facebook preuzima startup Kustomer

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Dec.2020, 13:48

Facebook preuzima startup Kustomer

Facebook preuzima startup Kustomer, specijalizovan za korisničku podršku

Kustomer omogućava kompanijama da prikupe razgovore s više kanala na jedan ekran, a takođe i da automatizuju neke odgovore budućim kupcima. Kompanija sa sedištem u Njujorku već ima integrisane usluge na Facebook Messengeru i Instagramu.

Dogovor će takođe omogućiti Facebook-u da proširi svoju uslugu WhatsApp Business, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << jer se sve više kompanija oslanja na WhatsApp kako bi odgovorilo na upite kupaca tokom pandemije COVID-19. Finansijski detalji posla nisu objavljeni.

Wall Street Journal, koji je prvi objavio informaciju o verovatnoj akviziciji, tvrdi da je transakcija procenila Kustomer na milijardu dolara.

Facebook je udvostručio svoj pritisak na e-trgovinu, kladeći se da bi to pomoglo u stvaranju svežeg prihoda od oglasa usporavanjem rasta korisnika.

Ranije ove godine pokrenuo je Shops, uslugu koja kompanijama omogućava prikazivanje i prodaju proizvoda na Facebook-ovim platformama.

Izvor: SEEbiz
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.