Facebook predstavio „virtuelni zagrljaj“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Apr.2020, 15:59

Facebook predstavio „virtuelni zagrljaj“

Facebook je odlučio da reaguje na činjenicu da brojni njegovi korisnici trenutno ne mogu biti sa svojim prijateljima ili porodicom zbog korona virusa.

Tako su odlučili da uvedu novu „reakciju“ na objave koju su nazvali „brinem“, a radi se o virtuelnom zagrljaju. Nova „reakcija“ dostupna je uz već uobičajeni „sviđa mi se“, „volim“, „smijem se“, „šokiran sam“, „tužan sam“ i „ljut sam“. Korisnicima širom sveta koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Facebook koriste u internet pregledaču već je vidljiv emoji koji grli srce, dok će u mobilnoj aplikaciji biti vidljiv kroz nekoliko nedelja.

Osim „virtuelnog zagrljaja“ u glavnom delu Facebook-a, slična će reakcija biti dostupna i u Messenger-u i to u obliku pulsirajućeg ljubičastog srca. Kao i u slučaju ostalih reakcija, kako bi aktivirali ovu novu reakciju, potrebno je pritisnuti ikonicu podignutog palca i sačekati koju sekundu.

„Nadamo se da će ove reakcije ljudima omogućiti dodatne načine da pokažu svoju podršku drugima tokom ove krize. Znamo da su ovo nesigurna vremena i želeli smo da ljudi mogu da pokažu svoju podršku na način da njihovi prijatelji i porodica znaju da misle na njih“, poručili su iz Facebook-a.

Izvor: Zimo
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.