Facebook predstavio Messenger Lite za Android

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Okt.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook predstavio Messenger Lite za Android

Facebook je upravo najavio „Lite“ verziju Android Messenger aplikacije za razmenu poruka. Nova Messenger aplikacija je dizajnirana za starije telefone sa manje memorije i manje procesorske snage

Messenger Lite će u početku biti objavljen u Keniji, Maleziji, Šri Lanki, Tunisu i Venecueli, ali će stići i u druge regione iako za sada nije poznat datum objave.

Baš kao i glavna Facebook Lite aplikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << koja je stigla nešto ranije, i Messenger Lite aplikacija je namenjena pre svega tržištima u razvoju. Aplikacija je dizajnirana da radi stabilno i pouzdano sa mnogo širim spektrom uređaja, a pored toga koristi manje podataka kako bi se ublažio uticaj nepredvidljivih brzina mreža.

Za sada nije objavljeno šta će nedostajati u oslabljenoj verziji, ali se nemojte iznenaditi ako to budu funkcije kao što su Stories ili Chatbots. U najmanju ruku, Messenger Lite će slati i primati fotografije, stikere i linkove. Za sada nema informacija da li će biti slične aplikacije i za iOS operativni sistem, ali Facebook poručuje da bira tržišta sa većom rasprostranjenošću osnovnih Android telefona.

Izvor: www.benchmark.rs
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.