Pomoć samoubicama na Fejsbukovom četu

Izvor: S media, 13.Dec.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć samoubicama na Fejsbukovom četu

Društvena internet mreža Fejsbuk uvela je danas sistem koji osobama sklonim samoubistvu pruža laku i trenutnu pomoć.

Vođa dilera se hvalio na Fejsbuku

CIA: Špijuniramo vas preko Fejsbuka

Pretnje smrću Nenadu Čanku na Fejsbuku

Putem novog fejsbukovog sistema korisnici mogu da se u svakom trenutku obrate savetniku Nacionalnog centra za prevenciju samoubistava putem sistema za "čet".

Ako neka osoba primeti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samoubilačke misli na stranici svog prijatelja na Fejsbuku može da klikom na link pored komentara prijavi to.

Fejsbuk potom šalje imejl osobi koja je postavila komentar u kojem je upućuje na S.O.S. liniju ili link za poverljivi čet sa nadležnim savetnikom.

Fejsbuk je saopštio da je program osmišljen da osobi sklonoj samoubistvu bude pružena pomoć u najkraćem vremenskom roku.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomoć samoubicama na Fejsbukovom četu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2011

MENLO PARK (SAD) -..Društvena internet mreža Fejsbuk uvela je danas sistem koji osobama sklonim samoubistvu pruža laku i trenutnu pomoć...Putem novog fejsbukovog sistema korisnici mogu da se u svakom trenutku obrate savetniku Nacionalnog centra za prevenciju samoubistava putem sistema za "čet"...Ako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pomoć samoubicama na Fejsbukovom četu

Izvor: Blic, 13.Dec.2011

Društvena internet mreža "Fejsbuk" uvela je danas sistem koji osobama sklonim samoubistvu pruža laku i trenutnu pomoć...Putem novog sistema, korisnici mogu da se u svakom trenutku obrate savetniku Nacionalnog centra za prevenciju samoubistava putem sistema za "čet". Ako neka osoba primeti samoubilačke...

Nastavak na Blic...

Facebook pomaže potencijalnim samoubicama

Izvor: Capital.ba, 14.Dec.2011, 09:37

MENLO PARK, Društvena internet mreža Facebook uvela je juče sistem koji osobama sklonim samoubistvu pruža laku i trenutnu pomoć. Putem novog sistema korisnici mogu da se u svakom trenutku obrate ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.