Facebook pokreće Live video u 360 stepeni

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Dec.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook pokreće Live video u 360 stepeni

Facebook je najavio da će na društvenoj mreži pokrenuti novu funkciju koja nudi Live video u 360 stepeni

U ovom trenutku samo izdavači će biti u mogućnosti da strimuju u 360 stepeni, a prvi takav video će biti strimovan već danas u Mars Desert Research Station objektu u Juti.

Za Facebook ovo znači dalje proširenje odluke kompanije da se oslanja na virtuelnu realnost. Facebook je matična kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Oculusa koji proizvodi Oculus Rift VR kacige virtuelne realnosti. Ovo je očigledno sledeća granica za bežičnu industriju a dodavanje strimovanja u 360 stepeni čini sve zlatnim dobom Live videa, navodi direktor Facebook-a Mark Zakerberg. Uživo video se takođe sprovodi na društvenoj mreži kako bi korisnici na njoj provodili više vremena. Za sada naravno, neće svi korisnici imati pristup Live videu, jer će on biti objavljivan u fazama.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.