Facebook novina za gej parove

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jul.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook novina za gej parove

Gej brakovi od sad imaju ikonicu na Facebooku. Ovu novinu je podstakao Kris Hjuz jedan od saradnika Marka Cukerberga.Hjuz i njegov partner Šon su postali prvi koji su upotrebili ikonicu koja označava da su u gej braku.

Venčanju je prisustvovao Cukerberg sa suprugom.Od februara prošle godine homoseksualni korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Fejsbuka mogu da izaberu kao status svoje veze "u vanbračnoj zajednici" ili "u zajednici sa životnim partnerom", a od sada će po prvi put moći da navedu da su u braku.Međutim, ova promena se ne dopada svima, pa su se neki korisnici ove društvene mreže zgrozili nad ovim mogućnostima. Napravljena je i stranica "Milion mama - antigej ogranak američke porodične asocijacije" koja okuplja ljude koji ne odobravaju ne samo ovakve promene, već i homoseksualnost uopšte.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.