Izvor: Domino Magazin, 07.Okt.2020, 18:06

Facebook izbrisao Trampovu objavu kao lažnu

Ono što je američki predednik Donald Tramp napisao na društvenim mrežama nije istina, slažu se mnogi pa i Facebook koji je njegovu izjavu izbrisao okarakterisavši je kao dezinformaciju. Naime, samo dan po povratku iz bolnice gde je bio smešten jer je pozitivan na korona virus covid 19 Tramp se oglasio na Twitteru. “Mnogi ljudi svake […] The post Facebook izbrisao Trampovu objavu kao lažnu appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

STRATEGIJA ILI SAKRIVANJE ISTINE Na ova pitanja o Trampovom zdravlju nema odgovora, a mnogi strahuju šta se krije IZA ĆUTNJE

Izvor: Blic, 07.Okt.2020

Prošle nedelje svet je saznao da su Donald i Melanija Tramp pozitivni na korona virus. Od tada je američki predsednik primljen u bolnicu, izašao je iz nje, a sve veći broj visokih vladinih zvaničnika i pomoćnika i sam je dobio pozitivan test.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.