Facebook greškom uklanjao korisne informacije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Mar.2020, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook greškom uklanjao korisne informacije

Ovi filteri napravljeni su kako bi se sprečilo širenje raznih pogrešnih informacija u vezi sa korona virusom, ali izgleda da im se potkrao tehnički problem.

Čelnici ove društvene mreže bili su svesni problema, ali nisu znali o čemu se tačno radi, pa nisu ni mogli da otklone kvar juče. Svakako su iz kopmanije upozorili da su greške moguće zbog toga što će se deo oko odobravanja sadržaja poveriti veštačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << inteligenciji.

Međutim, Facebook-ov Gaj Rouzen je noćas objavio tvit u kome piše da su „vratili sve objave koje su pogrešno uklonjene, uključujući i komentare na sve teme – ne samo na one koje se odnose na COVID-19„.

U pitanju je bio problem sa automatskim sistemom, koji je sada otklonjen, napisao je Rouzen.

Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.