Facebook gađa YouTube i Twitch: Stigla nova opcija

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook gađa YouTube i Twitch: Stigla nova opcija

Facebook aplikacija ima nov odeljak i to u samom centru interfejsa.

Kako bi se uspešnije borio protiv YouTube i Twitch rivalima - jer Facebook ih sve ozbiljnije tako shvata - kompanija u svoje iOS i Android aplikacije uvodi novu kategoriju i novi meni u okviru interfejsa. Izgleda da smo se navikli da gledamo video na Facebook platformi, pa se iz samo centra u gornjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << liniji sa opcijama Video kategorija izmešta ulevo jedno mesto i u centru je sad Games kategorija.

Prčitajte i ovo: Zašto je 13. marta palo “pola interneta“

Games kategorija imaće višeznačnu ulogu - omogućiće igranje Facebook Instant igara, predstaviti korisnicima nove igre, ali i omogućiti da gledaju uživo i odloženo striming gejming partija svih igrača, koji to požele. Takođe, Facebook će kroz Games deonicu aplikacije plasirati i pretragu i promociju Games grupa, kako bi korisnici lakše pronašli grupe, koje razgovaraju o igrama, koje i oni vole.

Promene će uskoro biti vidljive svim korisnicima Facebook aplikacije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.