Facebook aplikacija konačno dobija Dark Mode: Evo kako izgleda FOTO

Izvor: B92, 30.Jun.2020, 13:51

Facebook aplikacija konačno dobija Dark Mode: Evo kako izgleda FOTO

Nakon što je Dark Mode za desktop verziju postao dostupan, Facebook je odlučio da krene sa testiranjem i za verzijom za aplikaciju na mobilnim telefonima. Za sada, samo mali broj ljudi ima priliku da ga isproba, i to samo iPhone korisnici.

Cilj tamnog režima rada za desktop verziju jeste smanjenje osvetljenja ekrana, naročito u okruženjima gde je svetlost i onako slaba. Verovatno bismo nešto slično mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da očekujemo i sa funkcijom za mobilne telefone.

Za sada nije poznato kad bi Dark Mode mogao da bude dostupan svima, ali korisnici koji su ga isprobali podelili su utiske na društvenim mrežama.

Na Dark Mode za Facebook morali smo iznenađujuće dugo da čekamo. Instagram i WhatsApp ga već imaju, kao i Facebook Messenger, prenosi tPortal.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.