FOTO Srbin (71) u Americi seksualno zlostavljao tri devojke od 9 do 12 godina, policija ga je pronašla zahvaćajući ćerkinom Fejsbuku

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 14:31

FOTO Srbin (71) u Americi seksualno zlostavljao tri devojke od 9 do 12 godina, policija ga je pronašla zahvaćajući ćerkinom Fejsbuku

Miodragu V. (71), rođenom Beogradu, u američkom gradu Montereju u Kaliforniji preti doživotna zatvorska kazna zbog seksualnog zlostavljanja tri devojke od 9 do 12 godina.
Proglašen je krivim za zlostavljanje dece.
Kako Kurir saznaje, dve od tri žrtve su sestre. Optužnici je detaljno opisano šta je Srbin navodno dve godine radio sa maloletnim žrtvama, sa čijim je roditeljima bio u prijateljskim odnosima.
Otac devojke pronašao je svoju ćerku i njega 23. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 2020. Devojčica je rekla da je bila zlostavljena dve godine, saopštilo je Okružno tužilaštvo. CBS.
Čeka se odluka „Porota je 1. juna proglasila Miodraga V. krivim po 28 tačaka optužbe, ali se konačna odluka suda očekuje uskoro. Optužnici se navodi da je osumnjičeni zlostavljao dece od 2020. do 2022. godine. Devojčica, koja je u vreme zlostavljanja imala 12 godina, rekla je da je 23. decembra 2020. godine zlostavljao Miodrag V“, kaže izvor Kurira i dodaje:
„Njena mlađa sestra je tada ispričala istražiteljima da ju je osumnjičeni zlostavljao dva do tri puta nedeljno više od šest meseci. Treća maloletna žrtva je rekla da je maltretirana u tri navrata“.
Maloletne žrtve su na sudu izrazile „da su se plašile i da su mislile da će upasti u nevolje ako im pričaju šta im radi čika Miodrag“.
„Devojke su hrabro svedočile na suđenju poroti. Naveli su da su odugovlačili sa prijavom jer su verovali Srbinu i plašili se da će upasti u nevolju zbog pričanja o zlostavljanju. Prema istraživanjima, ovakvo ponašanje žrtve seksualnog napada je veoma često. Ime, nije retkost da žrtve odugovlače sa prijavom seksualnog zlostavljanja, posebno kada je žrtva maloletna i ima blizak odnos sa počiniocem, što je ovde bio slučaj“, kaže izvor.
Sve tri žrtve u sudnici je pratio Odi, pas iz Službe za žrtve Okružnog tužioca u Montereju.
Poznanici: Radio je u ambasadi, a potom otišao u SAD Miodrag V je, kažu poznavaoci, devetdesetih otisao u Ameriku, ali je redovno dolazio u Beograd.
„Do devetdesetih je radio kao vozač u američkoj ambasadi, a onda je otišao u Ameriku. Tamo je postao veliki biznis, otvorio je auto-kuću i ima radionicu za popravku automobila, koju vodi sa sinom. S vremena na vreme dolazio je u stari komšiluk i pričao događaj iz Amerike, a voleo je i da se pohvali mladim ženama“, rekao je za Kurir poznanik uhapšenog.
Hapšenje filma: Nalazi se preko kćerinog Facebook-a Američka policija raspisala je i poternicu za osumnjičenim Miodragom V. po prijavama protiv njega.
Florida shooting Universiti Fotografija: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH „Kada su stigle prijave, nije bio na adresi, niti u gradu. Neko vreme ga nije bilo nigde i policija nije mogla da mu uđe u trag. Nakon pretresa, on je uhapsen na Floridi dok se borio sa ćerkom, koja se u jednom trenutku na društvenim mrežama pohvalila da joj je otac došao u posetu. Ime, ona je objavila njihovu fotografiju zajedno sa opisom da je njen tata u poseti. Istražitelji su to videli, pogledali na vrata ćerke i stavili lisice na osumnjičenog“, kaže sagovornik Kurira.
Bonus video: Armagedon, akcija MUP-a u kojoj su uhapšeni pedofili

Detaljnije

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Srbinu preti kaznu od neverovatnih 440 godina! Proglašen krivim za zlostavljanje dece u Montereju

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023

Srbin Miodrag Vuletić (71) uhapsen je u Montereju, a sada je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje tri devojke, od kojih su dve sestre. Zlostavljanje se dešavalo u periodu od dve godine, a ovom srpskom biznisu preti kaznu od 440 godina zatvora! Ime, Milorad je proglašen krivim za zlostavljanje...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.