Srbinu preti kaznu od neverovatnih 440 godina!  Proglašen krivim za zlostavljanje dece u Montereju

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 14:31

Srbinu preti kaznu od neverovatnih 440 godina! Proglašen krivim za zlostavljanje dece u Montereju

Srbin Miodrag Vuletić (71) uhapsen je u Montereju, a sada je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje tri devojke, od kojih su dve sestre. Zlostavljanje se dešavalo u periodu od dve godine, a ovom srpskom biznisu preti kaznu od 440 godina zatvora! Ime, Milorad je proglašen krivim za zlostavljanje troje dece, uzrasta od 9 do 12 godina, u periodu od dve godine, saopšteno je u petak lokalnim medijima u kancelarijama Okružnog tužioca u Montereji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
U četvrtak je porota proglasila Miodraga Vuletića iz Montereje krivim po 28 tačaka za zlostavljanje dece.“, navodi se u opštenju tužilaštva.

Foto: Printskrin/EPA
Protiv osumnjičenog, koji se smatra privrednikom, podignuta je optužnica u junu ove godine, u kojoj je detaljno opisano šta je Srbin dve godine radio maloletnim životima sa čijim roditeljima u odnosu na nju.
Porota je 1. juna proglasila Miodraga krivim po 28 tačaka optužnice, ali se konačna odluka suda očekuje uskoro. Optužnici se navodi da je osumnjičeni zlostavljao dece od 2020. do 2022. godine. Devojčica, koja je u vreme zlostavljanja imala 12 godina, rekla je da je Miodrag zločinao 23. decembra 2020. godine.– prenos lokalnih medija.
Njena sestra, takođe mlađa od 14 godina, rekla je istražiteljima da je i sama bila zlostavljena dva do tri puta nedeljno više od šest meseci.

Fotografija: tvitter.com/printscreen
Treće dete, takođe mlađe od 14 godina, reklo je da je maltretirano u tri navrata, saopštilo je okružno tužilaštvo.
Devojke su objasnile da prvo nisu smele da se prijave Vuletića jer su ga se plašile.
Međutim, na suđenju su devojke hrabro svedočile pred porodicom. Naveli su da su odugovlačili sa prijavom jer su verovali Srbinu i plašili se da će upasti u nevolju zbog pričanja o zlostavljanju. – navodi se na portalima „monterei.ca.us, cbsnevs.com”.
Prema istraživanjima, ovakvo ponašanje žrtve seksualnog napada je veoma često. Ime, nije neobično da se žrtve odugovlače sa prijavom seksualnog zlostavljanja, posebno kada je žrtva maloletna i ima blizak odnos sa počiniocem, što je ovde bio slučaj.
Sve tri žrtve u sudnici je pratio Odi, pas iz Službe za žrtve Okružnog tužioca u Montereju.
Vuletiću preti maksimalnu kaznu od 440 godina do životnog zatvora.
Kako prenosi naši mediji, Miodrag V. je, prema rečima onih koji ga poznaju, devetdesetih otisao u Ameriku, ali je redovno dolazio u Beograd.
Do devetdesetih je radio kao vozač u američkoj ambasadi, a onda je otišao u Ameriku.

Gde gledaš Informer TV? INFORMER TV možete gledati na kablovskim kanalima Telekoma na sledećoj platformi: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT 19 pozicija; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 im:SA



Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.