FEJSBUK SE NE GASI 15. MARTA

Izvor: Kurir, 14.Jan.2011, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEJSBUK SE NE GASI 15. MARTA

Internet glasine da će se Fejsbuk ugasiti 15. marta jer njegov osnivač i direktor Mark Zukerberg "želi ponovo svoj stari život i žudi da stane na kraj celom tom ludilu, neće se ispuniti!

Prema pisanju Mašablea, Fejsbukov direktor korporativnih komunikacija Leri Ju saopštio je da je ova glasina lažna. Naime, Mašable je dobio odgovor Jua u kome se moli da se stane na kraj "lažnim glasinama i glupostima.

Logike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naravno, nema. Fejsbuk je u poslednjem krugu investicija dobio 450 miliona dolara od investicione banke Goldman Saks i 50 miliona dolara od ruskog investicionog fonda Digital skaj tehnolodžiz. Procenjuje se da društvena mreža vredi 50 milijardi dolara!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.