Evropski Fejsbuk festival 9. i 10. marta

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Mar.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski Fejsbuk festival 9. i 10. marta

Evropski Fejsbuk pesnički festival će deseti put biti održan 9. i 10. marta na Novosadskom sajmu, u okviru Međunarodnog sajma knjiga, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma.

 
Evropski Fejsbuk pesnički festival okuplja pesnike koji svoje stvaralaštvo predstavljaju na Fejsbuku sa ciljem da virtuelnu pesničku komunikaciju pretvori u stvarnu njihovim okupljanjem na Novosadskom sajmu.
 
Za učešće na festivalu i na konkurs za nagradu prijavilo se oko 490 pesnika iz 29 zemlja sveta.
 
Oko 130 učesnika je potvrdilo svoj dolazak na festival, dok će ostali pesnici učestvovati postavljanjem svojih pesama na zidu Fejsbuk stranice festivala.
 ...
Pogledaj vesti o: Facebook,   Sajam knjiga

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

"Vihoraši" na manifestaciji u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2019, 11:38

DERVENTA - Tri člana Srpskog književnog kluba "Vihor" iz Dervente učestvovaće na Evropskom Facebook pjesničkom festivalu, koji će danas i sutra biti održan u Novom Sadu, u okviru Međunarodnog sajma knjiga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.