Evakuisan Dom zdravlja u Surčinu; Požar ubrzo ugašen

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 18:47

Evakuisan Dom zdravlja u Surčinu; Požar ubrzo ugašen

Vatrogasne ekipe su danas oko 15.20 časova dobile dojavu o požaru u Domu zdravlja Surčin, koji je ubrzo ugašen, saznaje Tanjug.

Na teren je izašlo 11 vatrogasaca, sa tri vozila, a pretpostavlja se da je do požara došlo u prostoriji u kojoj su bojleri za grejanje.

Požar je brzo ugašen i nije bilo povređenih.

Srećom, sve se završilo bez povređenih jer je intervencija vatrogasaca bila brza.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U DOMU ZDRAVLJA SURČIN Zapalile se električne instalacije, evakuisani zaposleni i pacijenti

Izvor: Blic, 19.Okt.2023

Oko 15. 20 časova policiji je prijavljeno da iz zgrade Doma zdravlja Surčin izbija dim, zbog čega su bili evakuisani svi zaposleni i pacijenti, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

DRAMA U DOMU ZDRAVLJA SURČIN Gust dim ispunio prostorije, hitno EVAKUISANI pacijenti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023

Zapalile se električne instalacije u kotlarnici...U Domu zdravlja Surčin došlo je do požara zbog čeka su evakuisani zaposleni i pacijenti...Uzrok je gustog dima koji je ispunio prostorije Doma zdravlja bile su zapaljene električne instalacije u kotlarnici...Srećom, sve se završilo bez povređenih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Žarko Paspalj prati Partizan u Pireju FOTO

Izvor: B92, 19.Okt.2023

Olimpijakos i Partizan igraju utakmicu četvrtog kola Evrolige u dvorani Mira i prijateljstva...Na ovoj utakmici u Pireju, prisustvovaće legendarni srpski košarkaš Žarko Paspalj...Paspalj je u svojoj karijeri nosio dres oba kluba, a čelnici kluba iz Pireja su mu ovom prilikom na zidu istakli njegov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.