Ejmi Vajnhaus se ponovo udala za Blejka – na Fejsbuku

Izvor: Blic, 26.Okt.2009, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi Vajnhaus se ponovo udala za Blejka – na Fejsbuku

Problematična britanska pevačica Ejmi Vajnhaus ponovo se "udala" za svog bivšeg supruga Blejka Fildera Sivila – na Fejsbuku, piše "Telegraf".

Ejmi i Blejk, koji se oboje bore protiv zavisnosti od kokaina i heroina, razveli su se u julu ove godine zbog njenog neverstva. Međutim, kako prenosi "San", par je i dalje u kontaktu putem i-mejlova, a sada su promenili status na svojim profilima na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fejsbuku u "ponovo venčani".

Prijatelji para čestitali su Ejmi i Blejku putem interneta.

Sivil je u poruci, postavljenoj onlajn, napisao: "Ne mogu se protiviti pravoj ljubavi. U čemu je poenta (toga)?"

Otac Ejmi Vajnhaus Mič navodno je uhvatio par zajedno, nedugo nakon što je Sivil napustio kliniku za rehabilitaciju. Izvor blizak paru izjavio je za "San" da bi Ejmina porodica, a posebno njen otac, bili "besni" ukoliko bi se ona vratila Sivilu.

"Toliko su srećni njenim napretkom (u borbi protiv droga) i plaše se da će se ponovo odati zavisnosti, ukoliko se vrati Blejku", rekao je neimenovani izvor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.