Dva SoMo borca za Pionire

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2015, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva SoMo borca za Pionire

Na najvažnijem marketinškom okupljanju u regionu, Weekend Media festivalu, Pioniri su samouvereno zavladali kategorijom SoMo Face i poneli laskavo priznanje SoMo borac

Prema mišljenju kolega iz digitala, Facebook stranica brenda Drina, proizvođača predmeta od plastike, najbolja je stranica u regionu, dok je Lov i Ribolov prati u stopu kao finalista kategorije. Nagrada SoMo borac i “mali” borac stigli su u Beograd i >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << uselili se na police poslovnog prostora Pionira.

Treću godinu zaredom, SoMo Borac prepoznaje najbolje digitalne radove iz regije i dodeljuje 24 statue u 8 kategorija, birajući između 123 prijavljena rada, koliko je ove godine pristiglo na adresu. U oštroj borbi koja je vladala, agencija Pioniri Communications je zajedno sa kolegama iz McCanna Beograd donela najviše osvojenih nagrada i dokazala da za dobre digitalne priče treba kreativnost i smelost, zabavan ton komunikacije i neočekivano rešenje koje nalazi put do srca fanova.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Za zagrebačku agenciju 404 tri SoMo Borca

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2015

Dvadeset članova regionalnog žirija i predžirija sastavljenog od članova medija i digitalnih profesionalaca imalo je težak zadatak tokom proteklog vikenda..U sveukupno osam kategorija bile su 123 prijave, a osim dobitnika, 3D štampanu SoMo Borac nagradu dobili su i finalisti...“Jako smo zadovoljni...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.