Kraj drame u školi: Nakon velike akcije, oglasila se policija FOTO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 11:15

Kraj drame u školi: Nakon velike akcije, oglasila se policija FOTO

U školi na Linke Vincajlu u Beču došlo je do velike policijske operacije zbog sumnje da se u objektu nalazi učenik koji ima vatreno oružje.

Policija je zatvorila školu i, nakon pretresa objekata, ustanovili su da učenik ima igračku pištolj, nakon što je policiji stiglas dojava da učenik ima vatreno oružje.

Učenici su morali da se zabarikadiraju u učionicama ili im nije bilo dozvoljeno da uđu u zgradu škole, javio je austrijski portal Puls 24.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Bečka policija i specijalne jedinice pozvani su prethodno u stručnu školu u Link Vincajlu posle dojave da je u školi učenik s oružjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRAMA U ŠKOLI! POLICIJA ZATVORILA OBJEKAT Učenik doneo VATRENO ORUŽJE: Specijalne jedinice pretresaju školu sprat po sprat

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Operacija je u toku...U školi na Linke Vienzeileu u Beču trenutno je u toku velika policijska operacija zbog sumnje da se u objektu nalazi učenik koji u svom posedu ima vatreno oružje...Policija je zatvorila celu skolu i objekat se pretresa, sprat po sprat...Policija je samo zvanično potvrdila da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.