Užas u Rusiji: Učenica pucala u školi, pa izvršila samoubistvo; Ranjeni nisu životno ugroženi VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 09:49

Užas u Rusiji: Učenica pucala u školi, pa izvršila samoubistvo; Ranjeni nisu životno ugroženi VIDEO

U ruskom gradu Brijansk dogodila se pucnjava u školi u kojoj je troje učenika povređeno, dok je učenica koja je izvela napad izvršila samoubistvo.

To prenosi Tass pozivajući se na saopšenje pres službe regionalnog ogranka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Prema prelimnarnim informacijama, učenica je u školu donela vatreno oružje i ispalila više hitaca, nakon čega je troje ljudi povređeno. Devojčica koja je izvršila napad je počinila samoubistvo", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštila je policija, dodavši da se motivi i okolnosti incidenta istražuju.

Prema preliminarnim informacijama Istražnog komiteta, 14-godišnja učenica je donela pušku - sačmaricu u školu, iz koje je ispalila više hitaca, od kojih je jedan ubio drugu devojčicu, a drugih pet drugih učenika je ranjeno.

Prema najnovijim informacijama, životi učenika ranjenih u pucnjavi u školi u Brjansku, nisu u opasnosti i oni se nalaze na lečenju. Ovu informaciju je za javnost saopštio pomoćnik ruskog ministra zdravlja Aleksej Kuznjecov.

"Maloletnici povređeni u Brjansku dobijaju neophodnu pomoć, život im nije ugrožen", rekao je Kuznjecov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U RUSKOJ GIMNAZIJI! Evo zašto je devojčica pucala na kolege iz razreda

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023

Tragedija u Brjanskoj gimnaziji desila se rano jutros, ima povređenih i ranjenih..U gimnaziji u Brjansku, jugozapadno od Moskve, rano jutros došlo je do pucnjave. Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je 14-godišnja učenica donela oružje u školu i ispalila nekoliko hitaca. Pet osoba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

IMDb objavio listu najpopularnijih filmova i serija 2023. godine VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023

IMDb je na svojim društvenim mrežama objavio koji filmovi i serije su najbolji u 2023. godini...Rezultati su izvedeni na osnovu pregleda na stranici koja mesečno ima 230 miliona pregleda...Najbolji filmovi 2023. godine:..Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.