Drama srpske porodice na KiM: Kao najveći kriminalci...

Izvor: B92, 07.Avg.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama srpske porodice na KiM: "Kao najveći kriminalci..."

Meštanka Leposavića je na Fejsbuku napisala da je njena porodica doživela torturu prilikom povratka na Kosovo i Metohiju.

Zorica Janićijević-Vučetić je navela da je u ponedeljak na graničkom prelazu Jarinje stajala ogromna kolona vozila čekajući na prelaz.

”Stajali smo sat vreme na i još uvek smo bili daleko od prelaza. Deca su sve vreme pocrcala od vrućine i čekanja, okrenuli smo auto i pošli zaobilaznim putem na selo Mure gde nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sačekala kosovska policija albanske nacionalnosti”, navela je.

Vučetićeva je dodala i da su zbog “kršenja njihovog zakona i nedozvoljenog prelaza morali da ih privedu u policijsku stanicu u Leposaviću”.

“Dok je prvi džip išao ispred nas, drugi džip nas je sačekao u Poštenju, prateći nas. Između dva policijska džipa pod rotacijom, kao najveći kriminalci, privedeni smo u stanicu sa dvoje male dece. Posle sat i po držeći decu uplakanu i na suncu, muž je molio da puste samo decu. Neki policajci su okretali glavu kao da se ništa ne dešava dok su se deca gušila u suzama, sve dok se građani Leposavića nisu okupili ispred stanice, blokirali put i tražili komandira. Pušteni smo tek kad se pojavio komandir stanice Aleksandar Filipović. Muž je bio zadržan još sat vremena gde su od njega tražili, neki policajci, da u izjavi ne navodi da smo ja i deca bili sa njim”, napisala je Vučetićeva.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Jarinje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drama srpske porodice pri povratku na Kosovo: Kao da smo najveći kriminalci, molili smo da puste decu

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2018

Meštanka Leposavića Zorica Janićijević Vučetić objavila je potresan status na Fejsbuku u kome je opisala pravu torturu koju je doživela kada se vraćala za Kosovo i Metohiju...Naime, ona je u ponedeljak, vraćajući se iz Kraljeva, rekla da je na graničnom prelazu u Jarinju stajala ogromna kolona...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.