ĐANI DOMINIRA: Otkrio da li će nastupiti na “Exitu” i koliko će poseta biti veća ako on bude pevao! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐANI DOMINIRA: Otkrio da li će nastupiti na “Exitu” i koliko će poseta biti veća ako on bude pevao! (VIDEO)

Nakon što je nastala prava ludnica kada su rezultati ankete na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Exita" pokazali da fanovi najviše žele da na sledećem festivalu vide Radišu Trajkovića Đanija, svi se pitaju kako će se ova priča završiti a Đani za Telegraf kaže da bi rado pevao na "Exitu".

Budući da je u glasanju dobio ubedljivo najviše glasova, 10.086, čak 4.000 više od drugoplasiranog Eminema, Radiša ponosno kaže da je prezadovoljan zbog ove "pobede".

- Znao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sam da će tako da bude. Očekivao sam, hvala bogu da jesam... Vidiš armija moja kako me voli, nema zajebancije - rekao je Trajković za Telegraf a potom odgovorio na pitanje koje sve zanima, da li bi nastupio na "Exitu".



- Pojavio bih se na "Exitu", što ne bih, ako plate, rado dolazim. Pa napravio bih veći spektakl od Eminema. Ono što je sigurno, ako ja nastupim poseta će biti šest puta veća. Ja bih bio najveća zvezda - zaključio je Đani.

Pa, sad ostaje da vidimo kako će se ova urnebesna priča nastaviti...



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.