Dikaprio i Skorseze pripremaju osmi zajednički film

Izvor: B92, 14.Sep.2023, 08:06

Dikaprio i Skorseze pripremaju osmi zajednički film

Iako njihov najnoviji film “Ubistva pod cvetnim mesecom” još nije stigao u svetske bioskope, Martin Skorseze i Leonardo Dikaprio planiraju novu saradnju.

Potvrđeno je da su reditelj i glumac već otkupili prava na još jednu knjigu Dejvida Grena pod nazivom “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder", prenosi magazin Far aut.

Knjiga je objavljena u aprilu ove godine i u pitanju je publicističko delo koje opisuje istorijski događaj.

Ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam da pratimo kako će čuveni tandem prikazati ovo delo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ograničena migracija pozitivna, ali nije rešenje za krizu

Izvor: B92, 14.Sep.2023

Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da ograničena legalna migracija može da bude pozitivna za evropske ekonomije...Ali isto tako migracija nije rešenje za demografsku krizu u Evropi..."Mislim da ograničena legalna migracija, gde je to neophodno i gde može da bude potpuno integrisana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.