DaFED Meetup #25

Izvor: ITdogadjaji.com, 27.Avg.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DaFED Meetup #25

Septembarski DaFED#25 održaće se u sredu, 3. septembra u 18h u Amfiteatru na SPENS-u u Novom Sadu (Sutjeska 2). Glavne teme 25. DaFEDa biće SEO (Search Engine Optimisation) i SEM (Search Engine Marketing).

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << informacijama o DaFED-u, učlanite se u njihovu zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Sponzori avgustovskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eton Digital.

Autor: ITD Ekipa
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

DaFED#25

Izvor: Plakatt.com, 28.Avg.2014, 03:40

Spens, Novi Sad . Wednesday 3 Sep 18:00 . . Ćao DaFTERsi :D. Ako mislite da je dovoljno da sajt dobro radi i lepo izgleda, a da vam SEO nije potreban, grdno se varate. Stoga se vraćamo na ovu temu, pa ako vas čak ideja i ne zanima, tu je svakako DaFTER na kome se furaju sve teme :) I ovog puta...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.