Da li su Ava i Vlada zajedno?

Izvor: Tracara.com, 08.Apr.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su Ava i Vlada zajedno?

Ava Karabatić je već u prvim nedeljama emitovanja Survivora gledaoce osvojila iskrenošću i spontanošću, a zbog toga je vole i saučesnici u ovom rijalitiju.Hrvatska starleta trenutno vredno uči za ispite, stoga se odrekla Facebooka. Ipak, sa simpatijom, Vladom Vuksanovićem, čuje se svakodnevno, iako priznaje da se ni sa kim nije mazila na Kostariki. 'Vlado mi je u srcu. Čujemo se svaki dan. Zove me u podne, ponoć... iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je roming skup!' kaže Ava za 24sata.hr, napominjući da su njih dvoje i dalje samo prijatelji.Isto tvrdi i Vlada, koji je nedavno izašao iz kratke ljubavne veze. 'Ava je draga, ali nema tu ničega. Dopisujemo se, ali ne baš svaki dan. Uljepšala mi je boravak na Kostariki i želim da naš odnos ostane kakav jest sad.'Hoće li se romansa rasplamsati ako Ava upiše studije glume u Beogradu na jesen, ostaje da se vidi!

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Survivor: Ava – Vlada mi je u srcu

Izvor: Dzungla.org, 08.Apr.2012

Starleta Ava Karabatić uči za ispite i privremeno se odrekla Facebook-a, ali svaki dan se čuje sa simpatijom, Vladimirom Vuksanovićem. . Starleta Ava Karabatić uči za ispite i privremeno se odrekla Facebook-a, ali svaki dan se čuje sa simpatijom, Vladimirom Vuksanovićem.. Studentkinja se ni sa...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.