Survivor: Ava – Vlada mi je u srcu

Izvor: Dzungla.org, 08.Apr.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survivor: Ava – Vlada mi je u srcu

Starleta Ava Karabatić uči za ispite i privremeno se odrekla Facebook-a, ali svaki dan se čuje sa simpatijom, Vladimirom Vuksanovićem

Starleta Ava Karabatić uči za ispite i privremeno se odrekla Facebook-a, ali svaki dan se čuje sa simpatijom, Vladimirom Vuksanovićem.
Studentkinja se ni sa kim nije mazila u Survivor-u ali po njenim pričama, izgleda da sada to radi. Priznaje da joj se Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sviđa. Šuška se da će se čak preseliti u Beograd da bi mu bila bliže.
- Vlada mi je u srcu. Čujemo se svaki dan. Zove me u podne, ponoć, iako je roming skup - rekla je Ava za 24sata.hr.
Vladimir kaže da je srećno slobodan.
- Ava je draga, ali nema tu ničega. Dopisujemo se, ali ne baš svaki dan. Ulepšala mi je boravak na Kostariki i želim da naš odnos ostane kakav jeste sad - rekao je Vlada.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.