Da li se sećate Azisa? Pogledajte kako sada izgleda

Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se sećate Azisa? Pogledajte kako sada izgleda

Popularni bugarski pevač Azis proslavio se i postao prepoznatljiv prvenstveno zahvaljujući svom ekscentričnom imidžu, a zatim i prodornom glasu i hit pesmama.

Ipak, pre izvesnog vremena Azis je odbacio žensku garderobu i počeo da se oblači poput “običnog muškarca”, ali je zadržao jedan deo imidža koji je bio njegov zaštitni znak – bradu, koja je pre nekoliko dana “nestala”. Prvo je svoje fanove na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Fejsbuku pitao da li da se obrije ili ne, a nekoliko minuta kasnije im je pokazao kako izgleda bez brade.

Pored brade, Azis je “skinuo” i višak kilograma! Iskreno, nikada ga ne bismo prepoznali!
Podsetite se kako je ranije izgledao:


Izvor: Opera17
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećate li se Azisa? Pogledajte kako danas izgleda

Izvor: Blic, 25.Feb.2015

Popularni bugarski pevač Azis proslavio se i postao prepoznatljiv prvenstveno zahvaljujući svom ekscentričnom imidžu, a zatim i prodornom glasu i hit pesmama...Ipak, pre izvesnog vremena Azis je odbacio žensku garderobu i počeo da se oblači poput "običnog muškarca", ali je zadržao jedan deo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.