Izvor: Blic, 15.Apr.2024, 20:13

DRAMATIČNA UPOZORENJA METEOROLOGA Ledeni vazduh RASHLADIĆE čak i Saharu, a Evropu deli na DVA DELA: Od sutra stižu opasne oluje sa gradom, moguć i sneg!

Početak La Ninje donosi ledeni vazduh. Planeta se hladi, a afrički anticiklon, koji je izvor toplog vazduha oslabiće čak i u Sahari i Maroku. I tu se očekuju temperature koje su ispod normale, najavljuje Ivan Ristić na svom Fejsbuk profilu. Sve ovo sugeriše da ćemo i ove godine imati dosta oblaka i svežih dana, a manje sunca i toplih dana u nastavku proleća. Sa druge strane, temperatura mora će brže rasti na Mediteranu, i za taj deo važe obrnuta pravila.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.