DETALJNA PROGNOZA ZA OVU NEDELJU: ČUVENI METEOROLOG UPOZORAVA! Na početku snažno JAČANJE ANTICKLONA, posle toga preokret (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:25

DETALJNA PROGNOZA ZA OVU NEDELJU: ČUVENI METEOROLOG UPOZORAVA! Na početku snažno JAČANJE ANTICKLONA, posle toga preokret (FOTO)

Poznati meteorolog je na svom Fejsbuk profilu najavio detaljnu prognozu za ovu nedelju.

Meteorolog Ivan Ristić najavio je na svom Fejsbuk profilu kakvo nas vreme očekuje narednih dana.

- U subotu i nedelju smena sunca i oblaka povremeno sa kišom, pljuskovima kiše ponegde i nepogode naročito na jugu i istoku Srbije. U nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kraja dana prestanak padavina i razvedravanje - navodi Ristić i dodaje:

- Duvaće slab povremeno i umeren severozapadni vetar, a najviša dnevna temperatura od 24°C do 29°C. U ponedeljak i utorak, usled jačanja ogranka azorskog anticiklona, puno sunčanih intervala samo ponegde uz dnevni razvoj oblačnosti kratkotrajan pljusak kiše.

Meteorolog Ristić naglašava i da će temperatura biti u granicama proseka za ovaj period godine i kretaće se od 15°C do 19°C u jutarnjim i 26°C do 31°C u popodnevnim časovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.