DEA SE BORI, A MLADEN JE UZ NJU: Mijatović svojoj devojci poslao poruku punu ljubavi preko Fejsbuka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEA SE BORI, A MLADEN JE UZ NJU: Mijatović svojoj devojci poslao poruku punu ljubavi preko Fejsbuka (FOTO)

Mladen Mijatović , verenik voditeljke Dee Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživela jezivu saobraćajnu nesreću, sve vreme je uz nju

Ponosan na to kako je izdržala stravu, a zatim i zahtevnu operaciju, Mijatović je podelio jedan njihov zajednički trenutak putem društvene mreže "Fejsbuk" uz poruku:

"Moja Dea je heroj".

Podsećamo, Dea je u četvrtak ujutru imala saobraćajnu nezgodu na Dedinju. Da bi videla kolika je šteta i da li ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređenih u drugom automobilu, voditeljka je izašla iz svog auta i u tom trenutku kolegi Predragu Sarapi javila da će kasniti, te da počne Jutarnji program bez nje. Tada ju je udario autobus na liniji 78, a u njega su se dodatno zakucali još jedan autobus i automobil.

Autobus je otkinuo Dei ruku, ali je devojka koja je istrčala iz autobusa da joj pomogne bila dovoljno pribrana da pozove Hitnu pomoć i bude uz voditeljku sve vreme. Dea je u svesnom stanju dočekala prvu medicinsku ekipu. Usledila je višesatna operacija, od koje se voditeljka još uvek oporavlja.

BONUS VIDEO: DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.