ISTIČU 72 SATA KRITIČNIH ZA DEU: Verenik Mladen Mijatović se oglasio jakom porukom

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTIČU 72 SATA KRITIČNIH ZA DEU: Verenik Mladen Mijatović se oglasio jakom porukom

Mladen Mijatović , verenik voditeljke Dee Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživela jezivu saobraćajnu nesreću, sve vreme je uz nju. Mladen Mijatović , verenik voditeljke Dee Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživela jezivu saobraćajnu nesreću, sve vreme je uz nju. Ponosan na to kako je izdržala stravu, a zatim i zahtevnu operaciju, podelio je jedan njihov zajednički trenutak putem društvene mreže Instagram uz poruku:"Moja Dea je heroj".Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povređena u ranim jutarnjim satima kada je napustila vozilo radi provere i utvrđivanja štete.U tom trenutku, GSP autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru. Ona je počela da oseća ruku koju joj je autobus otkinuo, a koju su lekari uspeli da joj spasu tokom petočasovne operacije.Poslednja saznanja su da je njeno zdrvastevno stanje poboljšano. Lekari su zadovoljni operacijom i postoperativnim tokom. U nedelju ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način video rezultat operacije", istakao je Mladen o Deinom oporavku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBRE VESTI STIŽU U POSLEDNJA 72 SATA: Mladen Mijatović otkriva sve o trenutnom stanju Dee Đurđević

Izvor: Story, 10.Feb.2019

Mladen Mijatović verenik voditeljke Dee Đurđević koja je u četvrtak rano ujutru doživela stravičnu saobraćajnu nesreću, otkrio je tačno stanje hrabre devojke kao i ruke koja joj je operisana. “Evo dobrih vesti sa VMA. Kako sam uspeo da tamo saznam od dežurnih lekara, Dea je noć provela...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.