ISTEKLA 72 SATA KRITIČNA ZA DEU; Mijatović: Raspoložena je i komunikativna

Novosti online/E. V. N.

10. 02. 2019. u 09:38

Mladen Mijatović , verenik voditeljke Dee Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživela jezivu saobraćajnu nesreću, sve vreme je uz nju

ИСТЕКЛА 72 САТА КРИТИЧНА ЗА ДЕУ; Мијатовић: Расположена је и комуникативна

Dea Đurđević i Mladen Mijatović/Foto: Instagram

NOVINAR Mladen Mijatović, kolega sa Televizije Pink i emotivni partner Dee Đurđević, kaže da se voditeljka veoma hrabro nosi sa čitavom situacijom. Raspoložena je, komunikativna.

- Ima veliku snagu i energiju, svesna je i sve vreme se raspituje šta se događa u spoljnom svetu, o ljudima, sve je interesuje - kaže Mijatović.


- Naravno, nema nikakav kontakt sa medijima, nema ni telefon. Nisam još imao priliku da je vidim jer su posete na intenzivnoj nezi zabranjene, ali su mi sve preneli.

Prema njegovim rečima, lekari su posle višečasovne operacije rekli da su ta naredna 72 sata, koja su istekla danas, najbitnija za oporavak. I može da se kaže da sve ide kako treba.


- Kada je Dea u četvrtak dovezena na VMA sačekao ju je doktor Nenad Stepić koji je video da je u pitanju veoma teška povreda, pa je odmah zatražena hitna reanimacija jer je izgubila mnogo krvi - ispričao je Mijatović detalje stravične nesreće.


- Doktor je rekao: “Ulazim u operacionu salu, učinićemo sve da joj spasemo ruku”. Zatim se priključio i doktor Marko Bumbaširević, koji je jedan od najboljih mikrohirurga na svetu. Zaista želim da zahvalim čitavom lekarskom timu koji je uradio odličan posao.

Mlada voditeljka povređena je u protekli četvrtak ujutru na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada ju je, dok je stajala na trotoaru, udario autobus na liniji “78” koji je proklizao i vukao je nekoliko metara. Zadobila je više povreda, a leva ruka joj je bila gotovo iščupana. U ovom udesu još dve osobe su lakše povređene i one su posle ukazane pomoći puštene na kućno lečenje.


Ponosan na to kako je izdržala stravu, a zatim i zahtevnu operaciju, Mijatović je podelio jedan njihov zajednički trenutak putem društvene mreže "Instagram" uz poruku:

"Moja Dea je heroj".



Podsetimo, Dea je u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića povređena u ranim jutarnjim satima kada je napustila vozilo radi provere i utvrđivanja štete.

U tom trenutku, GSP autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru. Ona je počela da oseća ruku koju joj je autobus otkinuo, a koju su lekari uspeli da joj spasu tokom petočasovne operacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije