DALA OTKAZ nakon što je BESPLATNI KARAVAN SA FEJSBUKA pretvorila u luksuzni salon za nokte za 40.000 dinara: Zarađujem odlično i nisam primetila neke veće troškove

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 19:04

DALA OTKAZ nakon što je BESPLATNI KARAVAN SA FEJSBUKA pretvorila u luksuzni salon za nokte za 40.000 dinara: "Zarađujem odlično i nisam primetila neke veće troškove"

Kada se porodiljsko odsustvo završilo, Boni Čarls, majka dvoje dece nije želela da se vrati na posao koji je radila u bolnici. Već se, završivši dodatni kurs, odlučila za posao od kuće - kada je otkrila pravi posao iz snova.

Boni iz Velike Britanije završila je kurs za manikira, međutim, kako je napustila svoj tadašnji posao, sa malim budžetom i punom kućom, morala je da razmišlja van okvira. Tada je Boni slučajno pronašla besplatnu kamp-kućicu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuku, koji su stariji vlasnici želeli da poklone jer je bila "stara i nikakva".

Zajedno sa svojim očuhom i mužem, ona je odlučila da neželjeni i nevoljeni stari karavan pretvori u glamurozan, zeleni kozmetički salon na točkovima - potrošivši samo 300 funti na materijale.

- Karavan je bio besplatan, a moj muž i očuh su ga renovirali. Iskreno, imala sam budžet od 0 funti. Sva unutrašnjost je bila u otpacima iz lokalne radnje. Najskuplji deo je bilo opremanje karavana jastucima, stolicama i policama - rekla je Boni koja je potrošila manje od 300 funti da bi karavan dovela do standarda gde je mogla da primi klijente i dobro zarađuje.

Kupila je cvetne jastuke, veštačke biljke, sveće i životinjske ukrase kako bi ulepšala unutrašnjost i učinila da se oseća kao pravi domaći. Osim što je kamp kućicu uredila tako da bude privlačna za njene mušterije, ona je koriteći struju od glavne kuće uštedela, kako tvrdi, mnogo para.

- Struja mi dolazi iz glavnog kućnog napajanja i zaista nisam primetila veliko povećanje svojih računa. Definitivno je jeftinije nego da plaćam poseban račun za struju u salonu. Finansijski je korisno za mene da ostanem tu gde jesam - rekla je.

Šaren i čist karavan postao je omiljena lokacija meštana, koji smatraju da je ličniji od sedenja u velikom salonu.

Kako je objasnila, mnogi su oduševljeni njenim novim poslom, posebno mestom gde njega obavlja.

- Moji susedi su mi zaista pružili podršku i srećni su što radim od kuće. Uštedela sam toliko novca ne plaćajući nikakve dodatne poslovne tarife i troškove zakupa. Mogu da radim oko svoje porodice i kada završim, putovanje je 10 sekundi hoda do kuće - rekla je Boni.
Pogledaj vesti o: Kurs dinara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.