Crnogorski MUP: Premijer bezbedan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski MUP: Premijer bezbedan

Povodom pretnji crnogorskom premijeru Dušku Markoviću na društvenim mrežama oglasio se MUP koji je saopštio da su njihove službe preduzele odgovarajuće aktivnosti na utvrđivanju identiteta osobe koja je uputila pretnju i njenom procesuiranju.

MUP takođe prikuplja druga relevantna saznanja o tom slučaju, a istovremeno saopštava da crnogorske službe bezbednosti obezbeđuju "odlučnu i profesionalnu zaštitu predsedniku Vlade".

Markoviću su danas na vladinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Fejsbuk nalogu upućene pretnje smrću i to, kako je prenela RTCG, u komentaru ispod objave u kojoj se navodi da se premijer upisao u knjigu žalosti povodom smrti američkog senatora Džona Mekejna.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski premijer Duško Marković dobio pretnje smrću

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2018

Premijer Crne Gore Duško Marković danas je dobio pretnje smrću na vladinom Fejsbuk nalogu Uprava policije Crne Gore u subotu veče je saopštila da je preko jedne društvene mreže upućena pretnja crnogorskom premijeru Dušku Markoviću. Marković: Sramna i neprihvatljiva izjava...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.