Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 14:46

Ćerka Laneta Gutovića se oglasila nakon optužbi da nije videla oca 30 godina

Milan Lane Gutović preminuo je u avgustu 2021. godine, a godinama nakon njegove smrti javnost su uzburkale tvrdnje njegove ćerke Milice Gutović da je oštećena za naslestvo.
Milica Gutović, ćerka glumca Milana Laneta Gutovića, na svom Fejsbuk profilu podelila je video u kojem je govorila o poslednjim danima života njenog oca, lečenju, bolseti i trenutku kada je oštećena za porodično nasledstvo.
Nakon što je njena objava privukla ogromnu pažnju, te su se pojavile tvrdnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da oca nije videla 30 godina, Milica je novim Fejsbuk statusom naglasila da želi da odbrani ugled pokojnog oca, ali i iznela tvrdnje da je sa svojim roditeljima oduvek bila u komunikaciji, iako je samostalna od 20. godine.
„Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini. Moj otac je bio vrlo plemenit čovek“, napisla je Milica Gutović.
Ćerka pokojnog glumca osvrnula se i na optužbe ispod svoje prvobitne objave, u kojoj otkriva da je oštećena za nasledstvo, da svog oca nije videla 30 godina, piše Nova.rs.

„Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima“, naglasila je Milica Gutović.
Milica se juče oglasila i za Kurir, rekavši da trenutno prikuplja neophodnu dokumentaciju u vezi sa slučajem.
Podsetimo, Milica Gutović oglasila se juče na svom Fejsbuk profilu putem video snimka, uz tvrdnje da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom. Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom, navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.
Kako dalje tvrdi, njen otac je na dan kada je usmeno zaveštanje napravljeno, bio pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez nje nije mogao da diše, a u prilog ovome u videu je podelila fotografiju svog oca od tog dana.
Ćerka Laneta Gutovića tvrdi da je prevarena za nasledstvo, pokazala poslednju fotografiju slavnog glumca

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medicinska sestra sa VMA za Danas demantuje optužbe ćerke Milana Gutovića

Izvor: Danas, 12.Mar.2024

Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Gutovića, optužila je medicinsku sestru Vojnomedicinske akademije (VMA) Maru Tešić da je tokom boravka i lečenja njenog oca u toj zdravstvenoj ustanovi, a tokom zabrane poseta zbog kovida, u avgustu 2021. godine, uvela u bolesničku sobu, gde je lečen...

Nastavak na Danas...

"SINOVI MU TU I DALJE ŽIVE" Komšije otkrile šta se dešava u kući pokojnog Laneta Gutovića: "Pričalo se da nije bio u dobrim odnosima sa ćerkama"

Izvor: Blic, 13.Mar.2024, 10:48

Legendarni glumac Lane Gutović, napustio nas je 25. avgusta 2021. godine u 76. godini. On je iza sebe ostavio ženu Biljanu Knežević, sa kojom je bio celu deceniju u braku i sinove Jakova i Spasoja. Takođe je ostavio iza sebe i ćerke Milicu i Nevenu, koje je dobio sa ženom iz prvog braka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.