Izvor: Danas, 12.Mar.2024, 15:52

Medicinska sestra sa VMA za Danas demantuje optužbe ćerke Milana Gutovića

Milica Gutović, ćerka pokojnog glumca Milana Gutovića, optužila je medicinsku sestru Vojnomedicinske akademije (VMA) Maru Tešić da je tokom boravka i lečenja njenog oca u toj zdravstvenoj ustanovi, a tokom zabrane poseta zbog kovida, u avgustu 2021. godine, uvela u bolesničku sobu, gde je lečen Gutović, dve osobe koje nisu u krvnom srodstvu sa njim, kao svedoke njegovog, navodnog, usmenog zaveštanja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Prvo OGLAŠAVANJE medicinske sestre protiv koje je ćerka Laneta Gutovića iznela OPTUŽBE - Evo šta ONA ima da kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Konačno je progovorila...Milica Gutović, najstarija ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, juče je na svom Fejsbuk profilu okačila potresnu video snimku u kojoj je optužila medicinsku sestru Vojnomedicinske akademije (VMA), pod imenom Mara Tešić, da je tokom boravka i lečenja njenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.