Cecini fanovi poručili Vojinu: Pusti druge da žive, gledaj sebe! Nebitan si! A evo koga je on sada napao…

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecini fanovi poručili Vojinu: Pusti druge da žive, gledaj sebe! Nebitan si! A evo koga je on sada napao…

Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, dan uoči 16 godina od smrti njegovog oca, na Fejsbuku je isprozivao Svetlanu Cecu Ražnatović kao i njenu decu Veljka i Anastasiju.

Vojinova uvreda izazvala je revolt kod velikog broja Cecinih fanova  pa su odmah odlučili da reaguju.

Oni su na Fejsbuku poručili Ražnatoviću da gleda svoja posla i da ne dira njihovu Cecu.

Ne bavimo se ovakvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << stvarima, ali na ovakve bljuvotine za našu Cecu, nećemo da dozvolimo i reagujemo odmah… Ovaj Vojin Ražnatović džaba pljuje Cecu nikad neće uspeti da je vidi na dnu, jer Ceca ima nas, armiju fanova koji je vole. A ti Vojine dečko šta si već, okreni se malo svom životu, gledaj svoj život. I da, znamo da nameštaš svoje ljude da se ovde kod nas reklamiraju sa ratnim pesmama o Arkanu. Arkan je legenda, ali radio je zabavnog karaktera. Takve kao ti i sličnim tebi odmah prepoznamo. Živi svoj život Vojine. Pusti druge da žive. Nebitan si!!!” poručili su Cecini fanovi Vojinu.

Međutim, Arkanov sin se tu nije zaustavio već je nastavio sa prozivkama na društvenim mrežama.

Ovoga puta na meti su bili Ceca i njen novi dečko Aleksandar Jovović.

Velika je verovatnoća da će Ceca preskočiti Tajland ove godine jer mora da vodi dečka u Diznilend“, piše na Vojinovom statusu na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.