Čanku pretili smrću na Fejsbuku?

Izvor: B92, 23.Nov.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanku pretili smrću na Fejsbuku?

Novi Sad -- LSV zatražila da što pre budu pronađene osobe koje su preko društvene mreže Fejsbuk pretile smrću predsedniku te stranke Nenadu Čanku.

Na stranici Fejsbuka pod nazivom "Prekrečimo novosadsku mržnju", koju je otvorio predsednik Skupštine grada i funkcioner LSV Aleksandar Jovanović, uz fotografiju sa precrtanim Čankovim likom u utorak uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je napisano: "I on će imati veze sa krečom, ali na Fruškoj gori kod Stambolića ortaka...".

Kreatoru stranice "Prekrečimo novosadsku mržnju" ostavljena je preteća poruka u kojoj se najavljuje fizički obračun u slučaju da neko pokuša da prekreči grafit u Novom Sadu sa likom Ratka Mladića.

Te poruke su uklonjene sa stranice "Prekrečimo novosadsku mržnju", a o pretnjama Čanku obaveštena je Policijska uprava u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju LSV.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.