Čanku prećeno smrću preko fejsbuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanku prećeno smrću preko fejsbuka

NOVI SAD -

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas da što pre budu pronađene osobe koje su preko društvene mreže fejsbuk pretile smrću predsedniku te stranke Nenadu Čanku.

Na fejsbuk-stranici pod nazivom "Prekrečimo novosadsku mržnju", koju je otvorio predsednik Skupštine grada i funkcioner LSV Aleksandar Jovanović, uz fotografiju sa precrtanim Čankovim likom u utorak uveče je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napisano: "I on će imati veze sa krečom, ali na Fruškoj gori kod Stambolića ortaka...".

Kreatoru stranice "Prekrečimo novosadsku mržnju" ostavljena je preteća poruka u kojoj se najavljuje fizički obračun u slučaju da neko pokuša da prekreči grafit u Novom Sadu sa likom Ratka Mladića.

Te poruke su uklonjene sa stranice "Prekrečimo novosadsku mržnju", a o pretnjama Čanku obaveštena je Policijska uprava u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju LSV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanku pretili smrću na Fejsbuku?

Izvor: B92, 23.Nov.2011

Novi Sad -- LSV zatražila da što pre budu pronađene osobe koje su preko društvene mreže Fejsbuk pretile smrću predsedniku te stranke Nenadu Čanku...Na stranici Fejsbuka pod nazivom "Prekrečimo novosadsku mržnju", koju je otvorio predsednik Skupštine grada i funkcioner LSV Aleksandar Jovanović,...

Nastavak na B92...

Čanku pretili smrću na Facebooku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2011

Liga socijldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila da što prije budu pronađene osobe koje su preko društvene mreže Facebook prijetile smrću predsjedniku te stranke Nenadu Čanku. Na stranici Facebooka pod nazivom "Prekrečimo novosadsku mržnju", koju je otvorio predsjednik Skupštine grada i funkcioner...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.