Izvor: Blic, 14.Okt.2020, 19:36

ČLANOVI "LEVIJATANA" PUŠTENI IZ PRITVORA Petorica koji su pretukli mladića na slobodi, SAMO JEDAN ZADRŽAN

Po nalogu Prvog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu policija je danas uhapsila šest pripadnika grupe "Levijatan", zbog sumnje da su maltretirali i prebili oštećenog M.B. a potom ga primoravali da na Fejsbuku uputi izvinjenje ovoj grupi zbog ranije ostavljenih komentara. Iako im je određeno zadržavanje od 48 sati, svi osim jednog člana ove grupe pušteni su na slobodu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČLANOVI "LEVIJATANA" PUŠTENI IZ PRITVORA: Svi osim jednog člana ove grupe koji su maltretirali mladića na slobodi

Izvor: Kurir, 14.Okt.2020

Po nalogu Prvog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu policija je danas uhapsila šest pripadnika grupe "Levijatan", zbog sumnje da su maltretirali i prebili oštećenog M.B. a potom ga primoravali da na Fejsbuku uputi izvinjenje ovoj grupi zbog ranije ostavljenih komentara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.