Preminula britanska filmska ikona: Porodica potvrdila tužnu vest

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 19:33

Preminula britanska filmska ikona: Porodica potvrdila tužnu vest

Čuvena glumica Širli En Fild umrla je u 87. godini.

Širli En Fild ostavila je iza sebe brojne uloge, među kojima se izdvaja ona u ostvarenju "The Entertainer", piše Dejli mejl (Daily mail).

Britanska filmska ikona stekla je slavu kao model pedesetih godina, a onda se okrenula glumi. Dobila je uloge u filmovima "Loser Takes All" i "I's A Wonderful World".

Uloga Tine Lapford u filmu "The Entertainer" (1960), u kome je igrala uz Lorensa Olivijea, donela joj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ogromnu popularnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumica Širli En Fild preminula u 88. godini

Izvor: Danas, 11.Dec.2023

Glumica Širli En Fild preminula je u 88. godini, potvrdila je njena porodica.

Nastavak na Danas...

Preminula muzička ikona

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 10:03

Preminula je nagrađivana južnoafrička afro-pop pevačica Bulelva Mkutukana, poznata kao Zahara, objavio je tamošnji ministar kulture. Imala je samo 35 godina...Zahara je bila u bolnici zbog komplikacija na jetri, a vlada je pomagala njenoj porodici već "neko vreme", rekao je ministar sporta, umetnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.