Bošnjaci prete smrću Kusturici

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošnjaci prete smrću Kusturici

Obeležavanje 20 godina od početka rata u Sarajevu izazvalo je pravi internet rat na Fejsbuk stranici Official Emir Kusturica.

Tvorac ove stranice je, lažno se predstavljajući se kao proslavljeni režiser, izazvao je salvu mahom uvredljivih komentara kada je, povodom obeležavanja 20 godina od početka rata u Bosni na svom nalogu napisao: "U Sarajevu se obilježava dan crvenih stolica, ja bih ovo prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao - Kupujmo domaće".

Kusturica je za list "Press" izjavio: "Nemam pojma o čemu je reč, nikad ništa nisam napisao na Fejsbuku."
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Emir Kusturica dobija pretnje preko Fejsbuka!

Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2012

  Obeležavanje 20 godina od početka rata u Sarajevu izazvalo je pravi internet rat na Fejsbuk stranici Official Emir Kusturica. Tvorac ove stranice je, lažno se predstavljajući se kao proslavljeni režiser Emir Kusturica, izazvao je salvu mahom uvredljivih komentara kada je, povodom obeležavanja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.