Izvor: Luftika.rs, 22.Jun.2023, 09:53

Bajaga se razveo posle 33 godine braka, a sad je pokazao i novu devojku (VIDEO)

Momčilo Bajagić Bajaga posle 33 godine braka razveo se od supruge Emilije, a iako nikada nije govorio o privatnom životu, on je potvrdio da su se razišli.
– Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi… mada verovatno već svi znate… Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! – otkrio je on tada na Fejsbuku.
Nedavno je u izjavi za medije otkrio da nije emotivno slobodan, a sada su ga kamere „Paparaco lova“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uhvatile sa novom partnerkom.
Par uživa u ljubavi, a Bajaga se čak preselio kod svoje izabranice, koja inače, nije poznata javnosti, prenosi Blic.
Sudeći po kadrovima, može se steći utisak da su sličnih godina, te nema sumnje da se i te kako dobro slažu i uživaju u romansi.
Kako je, sa druge strane, prema rečima komšija, protekao poslednji Bajagin susret sa bivšom suprugom, kao i kako ona izgleda, pogledajte u odvojenom tekstu.

Bajaga briljira pod stare dane: Razveo sam se, da… ne mogu da se setim kad

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.