BAJAGA UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM! Razveo se nakon 33 godine braka, pa otpočeo zajednički život sa novom partnerkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 22:56

BAJAGA UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM! Razveo se nakon 33 godine braka, pa otpočeo zajednički život sa novom partnerkom

Uživaju u ljubavi!

Momčilo Bajagić Bajaga i njegova bivša supruga Emilija su nakon 33 godine braka rešili da se razvedu. Iako Bajaga retko govori o svom privatnom životu, on je potvrdio da su se razišli:

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - otkrio je on tada na Fejsbuku.

Nedavno je u izjavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za medije otkrio da nije emotivno slobodan, a sada su ga kamere "Paparaco lova" uhvatile sa novom partnerkom.

Bajagina izabranica nije deo javnog života i nije poznata javnosti. U prilog tome da je ova veza ozbiljna, govori i činjenica da je ovaj par otpočeo zajednički život.

Sudeći prema ovim paparaco snimcima, njih dvoje su sličnih godina, te nema sumnje da se i te kako dobro slažu i uživaju u romansi.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.