Amerikanci privremeno ostaju bez lajkova na Instagramu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Nov.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci privremeno ostaju bez lajkova na Instagramu

Naime, kompanija u vlasništvu Facebook-a već dugo testira opciju sakrivanja broja lajkova na objavama, a eksperiment se sprovodi u Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Japanu, Irskoj i Brazilu.

Sada je red na korisnike u Sjedinjenim Američkim Državama.

Poenta je sakriti broj lajkova za treće korisnike kako bi se, tvrde teoretičari, izbeglo kreiranje problema i kako bi se stvorile „zdrave interakcije“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
U više navrata mnoga istraživanja su pokazala kako na društvenim mrežama broj lajkova može izazvati nešto poput zavisti, a koje kasnije uzgaja nezdravo korišćenje aplikacija poput Instagrama.

Uklanjanje vidljivosti broja lajkova je put za koji čelnici Instagrama smatraju da će dovesti do „finijeg“ ponašanja na ovoj izuzetno popularnoj platformi za razmenu fotografija i ilustracija.

Izvor: klix.ba
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.